Mebl tkanine2017-02-27T22:02:53+00:00

MEBL TKANINE

Kod nas je odomaćen izraz MEBL ŠTOF. Medjutim, savremena tehnologija izrade dekorativnih tkanina omogućila je veliku ponudu sa različitom teksturom, sirovinskim sastavom i primenom u enterijeru ili na otvorenom prostoru.

KONTAKTIRAJTE NAS

BUILDING PERFECTION

Mebl, pored osnovne namene za tapaciranje nameštaja, koristi se i za izradu drapera, prekrivača, ukrasnih jastuka. Ovako široku primenu imaju kolekcije koje su koncipirane tako da u okviru srodnih boja i dezena mogu da se kombinuju.
Posebno treba naglasiti kvalitet mebl štofova koji su sa specijalnom TEFLON tehnološkom obradom tako da su zaštićeni od flekanja i lako se održavaju.

Mebl štof sa KLASIČNIM DEZENOM namenjen je opremanju enterijera uređenih u klasičnom stilu. U ponudi je veliki izbor dezena, tekstura i boja što omogućava da se lako izabere odgovarajući mebl za restauraciju postojećeg ili za mebliranje novog nameštaja.
Mebl štofovi sa MODERNIM DEZENIMA iz ponude salona koriste se za tapaciranje nameštaja ravnih I svedenih linija I modernih formi. Ponudu čine i specijalne tanke tkanine predvidjenje za izradu navlaka koje se skidaju i mogu se prati.
Kolekcije EKSKLUZIV sadrže tkanine za mebliranje, draperije, prekrivače i ukrasne jastuke i pretežno su izrađene od 100% svile.
Za mebliranje nameštaja koji je na otvorenom prostoru (terase, bazeni) u ponudi su dekorativne tkanine koje su specijalno obrađene da zadrže svoj kvalitet i estetiku i u uslovima kada su izloženi raznim vremenskim prilikama.
U kolekcijama mebl štofova posebno mesto zauzimaju one koje su izrađene od trevire sa karakteristikama FR one i imaju ateste da su vatrootporne, samogasive i da ne prenose plamen. Koriste se za hotele i druge javne objekte shodno važećim propisima koji regulišu protiv požarnu zaštitu.
Specifičan vid materijala za mebliranje nameštaja je EKO KOŽA. Zahvaljujući modernoj tehnologiji kvalitetna eko koža ima lep izgled sa raznim dezenima koji se često koriste za dekoraciju nameštaja u javnim prostorima. Lako održavanje je još jedna karakteristika koja utiče na široku primenu eko kože.

CASA enterijeri

Tapete, zavese, draperije, garnišne, mebl tkanine, nameštaj

Gospodar Jovanova 50, Telefoni: 011-30-36-860, 011-30-36-861

ACTIVE LINE – TKANINE KOJE ODBIJAJU VODU I ULJE

Active line je linija mebl štofova specialono proizvedena po zahtevima modernih tkanina. Active line je laka za održavanje, veoma praktična, atraktivnog izgleda i u širokoj paleti boja. Mebl štofovi ove linije su primenjivi na različite načine i pod stalnom kontrolom kvaliteta. Kvalitet sa sertifikatom – Celokupna Active Line kolekcija mebl štofova odgovara OKOTEX standardu 100 i nemačkom standardu za kvalitet nameštaja.
Clean Active mebl štofovi odbijaju vodu i ulje i izuzetno su laki za održavanje. Tekućine prodiru u tkaninu mnogo redje i većinu mrlja je moguće lako očistiti vlažnom krpom. Brojna ispitivanja su pokazala efikasnost. Tkanine „dišu“ i imaju antibakterijska svojstva. Mnoštvo atraktivnih tekstura, meka i udobna površina kao i velika paleta boja odgovaraju svim željama i stilovima opremanja.

MEBL TKANINE ZA STILSKI NAMEŠTAJ

Na izbor tkanine za mebliranje stilskog nameštaja utiču detalji koji treba da se ispoštuju kako bi lepota svakog komada došla do izražaja. Ponuda salona CASA enterijeri omogućava da se iz velike palete dezena, boja i sirovinskog sastava napravi odgovarajući izbor koji će zadovoljiti sve zahteve određenog stila.
Klijentima koji kupe mebl iz naše ponude možemo da preporučimo majstora koji tapacira samo stilski nameštaj.

Salon Casa enterijeri je adresa na koju se uvek vraćam. Ponuda kvalitetnih materijala za opremanje enterijera po pristupačnim cenama, stručna pomoć ljubaznog osoblja, poštovanje dogovorenih termina.
Miloš
Ako želite fotelju koja pruža vrhunsku udobnost i relaksira kičmu, Stressless Ekornes je pravo rešenje. Zbog cene sam malo razmišljala ali sada mislim da fotelja nije skupa imajući u vidu njenu udobnost.
Dragana

SVILA ZA MEBLIRANJE

Iz ponude salona CASA enterijeri izdvajamo mebl tkanine koje su od 100% svile.
Tkanine iz ovih kolekcija namenjene su za mebliranje reprezentativnog stilskog nameštaja.
Takođe, za optimalno opremanje prostora sa stilskim nameštajem iz istih kolekcija mogu da se izrade draperije i ukrasni jastuci.