Zavese2017-06-05T04:10:13+00:00

ZAVESE

Proces projektovanja enterijera obuhvata i planiranje zavesa. Zavese imaju dvostruku funkciju odnosno da kao dekorativni element kompletiraju i oplemene izgled celokupnog enterijera i da korisnicima prostora pruže privatnost sprečavanjem pogleda spolja.

KONTAKTIRAJTE NAS

ZAŠTO SU ZAVESE BITNE ZA LEP I UDOBAN ENTERIJER

Toplina enterijera postiže se pažljivo odabranim zavesama i draperijama. Boje i dezeni tkanina treba da budu usaglašeni sa stilom uređenja enterijera.
Tkanine u ponudi salona CASA enterijeri su proizvedeni u Italiji i Nemačkoj.

Pri izboru zavesa, pored estetskog izgleda, treba obratiti pažnju i na druge elemente koji bitno utiču na optimalno rešenje. Veličina prozora u odnosu na površinu prostora, orijentisanost prostora i u zavisnosti od toga količina dnevne svetlosti, blizina drugih objekata. Takođe, treba sagledati potrebe i navike korisnika prostora. Stil opremanja i namena prostora određuju da li će na prozorima biti postavljene samo zavese ili kao komplet sa draperijama. Draperije mogu biti samo ukrasne odnosno fiksirane na jednoj poziciji ili da, pored ukrasne, imaju i praktičnu funkciju odnosno da se projektuju tako da se povlače preko celog prozora.

Sirovinski sastav tkanine je jedan od elemenata prilikom izbora zavesa draperija. U ponudi imamo zavese i draperije od 100% prirodnih materijala (pamuk, lan, svila) ili mešavina prirodnih i sintetičkih vlakana.

CASA enterijeri

Tapete, zavese, draperije, garnišne, mebl tkanine, nameštaj

Gospodar Jovanova 50, Telefoni: 011-30-36-860, 011-30-36-861

Garnišne

Za kvalitetno opremanje enterijera potrebni su i razni modeli garnišni. U ponudi imamo više modela plafonskih garnisni sa manuelnim povlačenjem zavese ili sa mehanizmom za povlačenje. U enterijerima gde su projektovane maske, montira se odgovarajući tip garnišne, a za enterijere koji nemaju ovu mogućnost imamo garnišne sa integrisanom maskom. Drugi tip su ukrasne garnišne i u zavisnosti od dizajna namenjene su određenim enterijerima.
Za moderne i minimalistički uređene enterijere primenjuju se paketo i panel sistemi. Isti se mogu primeniti i za poslovne prostore.

Rolo sistemi

Ova vrsta zavesa ima višestruku namenu. U zavisnosti od potreba može biti zamena za roletne i venecijanere ili namenski projektovana shodno stilu enterijera. Rolo zavese mogu biti bez ili sa kasetom.

Šivenje zavesa

Opremanje enterijera, pored pažljivo odabranih materijala i boja, obuhvata i kvalitetno izvođenje svih radova. Profesionalno i pedantno sašivene zavese, draperije, prekrivači, dekorativni jastuci i drugo su kruna svakog enterijera. Klijentima koji se opredele za saradnju sa nama i kupe tkanine u salonu Casa enterijeri, pružamo kompletnu uslugu šivenja. Za šivenje koristimo uvozne kvalitetne široke trake. Razni modeli ovih traka omogućavaju da falte nabranih zavesa i draperija imaju željeni izgled u zavisnosti od izabrane trake.

Salon Casa enterijeri je adresa na koju se uvek vraćam. Ponuda kvalitetnih materijala za opremanje enterijera po pristupačnim cenama, stručna pomoć ljubaznog osoblja, poštovanje dogovorenih termina.
Miloš
Ako želite fotelju koja pruža vrhunsku udobnost i relaksira kičmu, Stressless Ekornes je pravo rešenje. Zbog cene sam malo razmišljala ali sada mislim da fotelja nije skupa imajući u vidu njenu udobnost.
Dragana

FR ONE – nezapaljive tkanine

Tkanine sa oznakom FR ONE imaju sertifikat o nezapaljivosti i pretežno se koriste za opremanje javnih objekata. U zavisnosti od svojstava tkanine, koriste se za zavese, draperije kao i za mebliranje nameštaja. Takođe, za izradu dekorativnih elemenata u enterijeru kao sto su prekrivači, raneri, ukrasni jastuci …