Tehnika koja zauzima posebno mesto u prevenciji, ali i tretmanu stresa i posledica stresa je relaksacija. Vrlo efikasna metoda koju mogu primeniti i zdrave i obolele osobe. Pravilna relaksacija doprinosi poboljšanju otpornosti ličnosti i u isto vreme redukuje nivo stresa.

Stressless Ekornes iz Norveške je brend koji je spojio skandinavski dizajn i specijalnu konstrukciju nameštaja koja relaksira i čuva zdravlje kičmenog stuba.

Stressless Ekornes brend iz Norveške

Linije fotelja prate konture tela

Kostur fotelje je robotski zakrivljen da imitira kičmu. Naslon se prilagodjava svim promenama koje prate pokrete tela. Imate  punu lumbalnu potporu dok ste u uspravnom položaju, popušta kako se zavaljujete u fotelju i uzglavlje Vas automatski zaštitnički prati.

Linije fotelja prate konture tela

Linije fotelja prate konture tela

Veličina fotelje je izbor korisnika

Još jedna specifičnost brenda Ekornes. Stressless fotelje se izradjuju u 3 veličine (S, M, L) kako bi se pružila najbolja ponuda za klijente  različite konstitucije. Farički su testirane do 120 kg telesne težine.

Stressless fotelje u 3 veličine

Stressless®radne stolice

Imaju iste karakteristike kao Stressless fotelje. Proizvode se u veličini M.

Stressless® garniture sa  ErgoAdapt™-sistemom

Kada sednete automatski naginje sedište. Pruža savršen komfor i idealnu potporu telu. Kada ležite sedište je ravno.

Stressless® garniture sa BalanceAdapt™-sistemom

Ugao sedenja se automatski prilagođava svakom pokretu tela što doprinosi pravom balansu od glave do pete.

Stressless® Home cinema

Pravi izbor za hedoniste. Željena kompozicija garniture sklapa se modularno. Svi elementi su sa karakteristikama Stressless.

Stressless® Home cinema

Stressless® Home cinema

Stressless®novi program

Trpezarije sa stolicama sa BalanceAdapt™ i Glyde™sistemom koji omogućavaju fleksibilnost sedišta. Visoki i niski nasloni povećavaju komfor. Stolovi su funkcionalni, ravnih linija.

Stressless®novi program

Stressless®novi program