HOTELSKI PROGRAM

Iz naše ponude izdvajamo program za opremanje javnih objekata kao sto su: hoteli, restorani, pozorišne i bioskopske dvorane i drugi prostori gde treba da se ispune visoki uslovi i standardi. Ponudu salona CASA enterijeri čine nezapaljivi materijali, otporni na habanje i trenje, rezistentni na sunčevu svetlost i jednostavni za čišćenje i održavanje.

Poštovanje zakonske regulative i opremanje javnih objekata sa tkaninama koje imaju FR standard ne znači odustajanje od estetike u enterijeru. Materijali sa oznakom FR (Fire Retardant) ispunjavaju sve svetske standarde za negorivost tkanine. Ponuda iz ovog programa je od renomiranih proizvođača iz EU i koncipirana je tako da za opremanje objekata zadovolji estetske, funkcionalne i finansijske zahteve.

TAPETE
Tapete iz ponude su nove generacije i proizvedene u Evropskoj uniji, sa odličnim karakteristikama za eksploataciju i održavanje: ekološke, vatrootporne, rezistentne na sunčevu svetlost, perive i kod zamene lako se skidaju.

ZAVESE
Ponudu čine materijali sa ili bez dezena razlicite transparentnosti.

DRAPERIJE I BLACKOUT MATERIJALI
Ponudu čine dve vrste materijala za izradu drapera. Prvi model su standardni materijal za izradu, male transparentnosti razlicitih dezena,tekstura i dimenzija.
Drugi je BLACKOUT model cija je funkcija da 100% zamraci prostor bez obzira na teksturu i boju. Ovaj tip materijala je postao standard u opremanju hotela.

MEBL ŠTOF
Materijali zastićeni od cigareta, habanja i trenja. Jačina tkanja odgovara standardima u opremanju javnih prostora.
U ponudi su tkanine za mebliranje kreveta, sofa, fotelja, stolica kao i za izradu dekorativnih prekrivača, ranera i jastučnica.