TAPETE – KOLEKCIJE I DIZAJNERI

Kolekcije tapeta po bojama, dizajnu i strukturi prate trendove za ovu godinu. Iz ponude izdvajamo kolekcije dizajnera:

1. Paola Navone je svetski priznata dizajnerka. Za velike brendove dizajnira nameštaj, rasvetu, opremu za kupatilo, dekorativne predmete u enterijeru i drugo. Najnovija ideja je dizajn tapeta sa sofisticiranim izgledom.

2. Roberto Cavalli ima stil koji je već godinama prepoznatljiv. Nove ideje u kolekciji 2022. doprinele su da tapete odišu glamurom ali se istovremeno mogu uklopiti u razne stilove enterijera.

3. Gianfranco Ferre je dizajner koga ne treba posebno predstavljati. Širok dijapazon njegovih ideja primenjen je od parfema preko ekskluzivnih odevnih predmeta i cipela, nameštaja, rasvete …. Kolekcija tapeta je samo jedan segment u njegovom bogatom opusu. Moderni tonovi, 3D efekat, struktura i dezeni nose pečat autora.

4. Valentin Judashkin je kreirao zlatnu ediciju. Kolekcija, pored ostalih, sadrži i modele tapeta koje su finalno obrađene sa folijom od čistog zlata. Efekat je refleksija svetlosti u sobi koja daje toplinu i osećaj da živite u srećnom snu.

5. Sonja Vizzini, dizajnerka svetski poznata. U saradnji sa italijanskom firmom Arredamento Lombardo kreirala je kolekciju Vizzini Strobos. Osam blistavih šara, osam tkanina i isto toliko tekstura koji mogu da se kombinuju u 63 varijante.