MEBL TKANINE

Kod nas je odomaćen izraz MEBL ŠTOF. Medjutim, savremena tehnologija izrade dekorativnih tkanina omogućila je veliku ponudu sa različitom teksturom, sirovinskim sastavom i primenom u enterijeru ili na otvorenom prostoru.

KONTAKTIRAJTE NAS

MEBL ŠTOFOVI I TKANINE

Mebl, pored osnovne namene za tapaciranje nameštaja, koristi se i za izradu drapera, prekrivača, ukrasnih jastuka. Ovako široku primenu imaju kolekcije koje su koncipirane tako da u okviru srodnih boja i dezena mogu da se kombinuju.
Posebno treba naglasiti kvalitet mebl štofova koji su sa specijalnom TEFLON tehnološkom obradom tako da su zaštićeni od flekanja i lako se održavaju.

 
Za mebliranje nameštaja koriste se tkanine različitog sirovinskog sastava i završne obrade što,
pored ostalog, utiče i na izgled tkanine.
Mebl štofovi su, u principu, sa grubljom teksturom i koriste se za mebliranje nameštaja. Od izgleda
štofa zavisi da li služi za mebliranje klasičnog ili modernog nameštaja. Mebl štof sa KLASIČNIM DEZENOM namenjen je opremanju enterijera uređenih u klasičnom stilu. U ponudi je veliki izbor dezena, tekstura i boja što omogućava da se lako izabere odgovarajući mebl za restauraciju postojećeg ili za mebliranje novog nameštaja.Sirovinski sastav može biti od 100% prirodnih vlakana ili mešavina sa sintetičkim.
Mebl tkanine sa MODERNIM DEZENIMA koriste se za mebliranje nameštaja ravnih, svedenih linija i modernih formi. Ove kolekcije imaju finiju teksturu i koncipirane su tako da se u okviru srodnih boja i dezena mogu praviti kombinacije. Zbog svojih karakteristika koriste se za mebliranje nameštaja, izrade drapera, prekrivača i dekorativnih jastuka.

Kolekcije EKSKLUZIV su, pre svega, namenjene za stilski nameštaj i pretežno su od 100% svile ili u kombinaciji sa viskozom.

Mebl štofovi CLEAN ACTIVE su sa antibakterijskom i zaštitom od flekanja što omogućava lako održavanje. Imamo kolekcije sa teksturom lana, velveta (pliš) ili mebl štofa.

Za mebliranje nameštaja koji se koristi na otvorenom prostoru (terase, bašte, bazeni) u ponudi su dekorativne tkanine koje su specijalno obrađene za izlaganje atmosferskim prilikama (voda, sunce). Kvalitet ovih tkanina je u tome da zadržavaju kvalitet i estetiku i pod dejstvom vremenskih prilika.

U kolekcijama mebl štofova i tkanina zastupljene su i one koje su izrađene od trevire sa karakteristikma FR ONE i sertifikatima da su samogasive i da nisu prenosioci plamena u slučaju požara. Koriste se za hotele i druge objekte shodno važećim propisima koji regulišu protivpožarnu zaštitu.

Specifičan vid materijala za mebliranje je EKO KOŽA. Proizvođači koji koriste modernu tehnologiju postigli su savršenstvo u kvalitetu, izgledu i dezenima eko kože. Koristi se, pre svega, u javnim objektima zbog lakog održavnja.

CASA enterijeri

Tapete, zavese, draperije, garnišne, mebl tkanine, nameštaj

Gospodar Jovanova 50, Telefoni: 011-30-36-860, 011-30-36-861

ACTIVE LINE – TKANINE KOJE ODBIJAJU VODU I ULJE

Active line je linija mebl štofova specialono proizvedena po zahtevima modernih tkanina. Active line je laka za održavanje, veoma praktična, atraktivnog izgleda i u širokoj paleti boja. Mebl štofovi ove linije su primenjivi na različite načine i pod stalnom kontrolom kvaliteta. Kvalitet sa sertifikatom – Celokupna Active Line kolekcija mebl štofova odgovara OKOTEX standardu 100 i nemačkom standardu za kvalitet nameštaja.
Clean Active mebl štofovi odbijaju vodu i ulje i izuzetno su laki za održavanje. Tekućine prodiru u tkaninu mnogo redje i većinu mrlja je moguće lako očistiti vlažnom krpom. Brojna ispitivanja su pokazala efikasnost. Tkanine „dišu“ i imaju antibakterijska svojstva. Mnoštvo atraktivnih tekstura, meka i udobna površina kao i velika paleta boja odgovaraju svim željama i stilovima opremanja.

MEBL TKANINE ZA STILSKI NAMEŠTAJ

Na izbor tkanine za mebliranje stilskog nameštaja utiču detalji koji treba da se ispoštuju kako bi lepota svakog komada došla do izražaja. Ponuda salona CASA enterijeri omogućava da se iz velike palete dezena, boja i sirovinskog sastava napravi odgovarajući izbor koji će zadovoljiti sve zahteve određenog stila.
Klijentima koji kupe mebl iz naše ponude možemo da preporučimo majstora koji tapacira samo stilski nameštaj.

Salon Casa enterijeri je adresa na koju se uvek vraćam. Ponuda kvalitetnih materijala za opremanje enterijera po pristupačnim cenama, stručna pomoć ljubaznog osoblja, poštovanje dogovorenih termina.
Miloš
Ako želite fotelju koja pruža vrhunsku udobnost i relaksira kičmu, Stressless Ekornes je pravo rešenje. Zbog cene sam malo razmišljala ali sada mislim da fotelja nije skupa imajući u vidu njenu udobnost.
Dragana

SVILA ZA MEBLIRANJE

Iz ponude salona CASA enterijeri izdvajamo mebl tkanine koje su od 100% svile.
Tkanine iz ovih kolekcija namenjene su za mebliranje reprezentativnog stilskog nameštaja.
Takođe, za optimalno opremanje prostora sa stilskim nameštajem iz istih kolekcija mogu da se izrade draperije i ukrasni jastuci.