EKORNES NAMEŠTAJ

Ekornes proizvodi ekskluzivan anatomski oblikovan nameštaj koji istovremeno deluje veoma luksuzno, elegantno, ekstravagantno. Predstavljamo moderne garniture za sedenje kao i stolice za odmor i relaksaciju u kojima se možete opustiti sve do ležećeg položaja i koje su idealna potpora za kičmu.

KONTAKTIRAJTE NAS

O STRESSLESS NAMEŠTAJU

Sa patentiranim sistemom Stressless®Glide fotelje EKORNES omogućavaju vrhunsku udobnost. Kad sednete u fotelju sistem Stressless®Glide dovodi telo u potpunu ravnotežu bez obzira na položaj koji ste zauzeli.

Sistem reaguje na težinu tela tako da u bilo kom položaju od sedećeg do ležećeg imate podršku kičme i glave. Prednost korišćenja ove fotelje nije samo uživanje u smislu udobnog sedenja već i podrška Vašem zdravlju zbog činjenice da je kičma kao stub zdravlja stalno u pravilnom položaju. Zaštićeno ime Stressless® govori o tome da se telo u ovoj fotelji relaksira i oslobađa od stresa i drugih tegoba uzrokovanih od problema sa kičmenim stubom. Metalna konstrukcija fotelje ima specifična rešenja sa oprugama koje podržavaju telo u lumbalnom i ramenom pojasu, a zglobovi na konstrukciji omogućavaju da samo jednim pokretom ruke korisnik fotelje pređe iz sedećeg u ležeći položaj. Komfornom korišćenju doprinosi i rotirajuća funkcija fotelje za 360°, kao i tabure kao oslonac za noge radi poboljšanja cirkulacije prilikom sedenja.

CASA enterijeri

Tapete, zavese, draperije, garnišne, mebl tkanine, nameštaj

Gospodar Jovanova 50, Telefoni: 011-30-36-860, 011-30-36-861

STRESSLESS FOTELJE

Izuzetna udobnost i pokretljivost obezbeđuju vrhunski osećaj odmora i relaksacije. Rotacijom bez napora za 360° kao i promena položaja od sedećeg do ležećeg položaja u ovim foteljama pruža nezamenljivi osećaj udobnosti. Svaki model se izrađuje u dve ili tri veličine sa ciljem zadovoljenja individualnih potreba i karakteristika korisnika. Velika ponuda boja i tipa kože omogućuju izbor idealne fotelje za odmor.
Standardna baza Stressless fotelja izrađena je od drveta. Fotelje se lako uklapaju u postojeći enterijer zbog mogućnosti izbora boje drveta (u ponudi je 7 boja).

Novi model baze fotelje u kombinaciji drvo – metal. Pored inovativnog izgleda ova baza ima dodatnu funkciju u odnosu na fotelju sa bazom od drveta. Konkretno, konstrukcija ima zglob koji omogućava fleksibilnije pokrete. I kod ovog modela zastupljena je rotacija od 360°.

Za moderne enterijere EKORNES je ponudio novi program Stressless fotelja sa metalnom bazom. Konstrukcija fotelje i funkcije su iste kao kod drugih modela. Fotelja se proizvodi sa visokim ili niskim naslonom. Takođe, u ponudi je i varijanta koja je dizajnirana za radni sto.

Radne Stressless stolice mogu da se uklope u kancelarijski i stambeni prostor. Imaju istu konstrukciju i funkcije kao druge Stressless fotelje samo je razlika u bazi koja ima točkove kako bi se omogućilo lako kretanje po horizontali.

STRESSLESS GARNITURE

STRESSLESS GARNITURE SA POMERLJIVIM NASLONIMA

Da li želite da garnitura za sedenje bude udobna kao fotelja? Garniture za sedenje EKORNES su koncipirane tako da svako sedište ima funkciju udobnosti kao i fotelja Stressless. Shodno Vašem prostoru lako možete izabrati garnituru sa niskim ili visokim naslonima koji su sa mehanizmom za podršku kičme i glave. Konstrukcija patentiranog mehanizma EKORNESA omogućava da uživate u najudobnijim garniturama za sedenje na svetu. Razni elementi koji se mogu sklopiti u celinu omogućavaju da formirate garnituru prema sopstvenim željama i potrebama, a istovremeno da postignete i najoptimalnije iskorišćenje prostora.

EKORNES GARNITURE SA FIKSNIM NASLONIMA

U proizvodnom programu EKORNES–a zastupljene su garniture za sedenje koje imaju fiksni naslon. Ove kolekcije imaju klasične linije i vrlo lako se uklapaju u odgovarajuće enterijere obzirom da imaju elemente sa dimenzijama koje ne opterećuju prostor.

NAMEŠTAJ SA ERGO ADAPT SISTEMOM

Kad sednete u mekana sedišta, jastuke ili produzeni ležaj Stressless Ergo200 ili Ergo300 garniture sa suptilnim mehanizmom nagiba, možete osetiti kako se prilagođavaju Vašem telu do idealne sedeće pozicije. Osećaj je isti kada legnete obzirom da sedište automatski postaje potpuno ravno. Vrhunski komfor ugrađen u bazu sedišta je osnovna karakteristika nesvakidašnjeg ErgoAdapt sistema.
Prednost ovog sistema je što kombinacijom različitih elemenata mogu da se sklope garniture za sedenje od dvoseda sa produženim sedištem (ležajem) do dvostrano ugaonih garnitura. Od nulte do pozicije nagiba – Novi Stressless ErgoAdapt sistem automatski nagiba sedište prilikom sedanja, obezbeđujući idealan stepen komfora i potpore telu. Ležeća pozicija, bez nagiba – Kada se legne na sofu, sedište ostaje potpuno ravno, pružajuci nesvakidašnji komfor i svu pogodnost sedišta većih dimenzija.
Produženo sedište (u okviru garniture ili samostalno) se automatski nagiba, pružajući nogama anatomsku podršku u sedećem, dok u ležećem položaju ostaje idealno ravno.

HOME CINEMA

Ako želite da kod kuće uživate u gledanju TV programa ili da preko DVD uredjaja pratite omiljeni film, nameštaj Stressless HOME CINEMA je pravo rešenje za vrhunsko uživanje. Određivanje potrebnog broja sedišta i njihov raspored omogućavaju odlično pozicioniranje i uklapanje sa sistemom zvučnika i LCD televizora. Sedišta fotelje sa patentiranim sistemom Stressless Plus in Glide omogućavaju da postignete idealni nagib sedišta sa anatomskom podrškom glave i kičme. Sektori koji se postavljaju između fotelja imaju prostor za odlaganje daljinskih upravljača, 3D naočara i slično. Ispred garniture možete da postavite tabure koji se razvlači i istovremeno može da ima i funkciju stola.

PRATECI ELEMENTI