Nameštaj2022-02-03T00:27:59+02:00

Nameštaj

Estetika je važna, ali sjajan dizajn je mnogo više od onoga što se na prvi pogled čini.

Ekornes nameštaj

Skandinavska filozofija življenja, dizajn i komfornost su doneli novu dimenziju u svetu nameštaja zajedno sa brendom Ekornes. Naši dani su užurbani i prepuni  zadatka koje život nepromenljivo donosi. Izgleda, bez obzira koliko se trudimo, nikad nema sasvim dovoljno vremena da se usklade posao, život i slobodno vreme.

Svakodnevno smo pretrpani obavezama, radimo duže nego ikada pre i konstantni pritisci čine da se osećamo iscrpljeno i umorno.

Opuštanje je neophodno za celokupno blagostanje, ali ako ga ne planiramo, može nam se desiti da ga i propustimo. Ekornes Stressless nudi izvrsnu podršku celom telu. Savršeno je uravnotežen, ima ravnomerno postavljenu presvlaku sedišta i koristi visokokvalitetne materijale. Visok nivo komfora omogućava savršeno relaksiranje od glave do pete – kao da lebdite u vazduhu.

Najvažnija je da Vam se svidi fotelja i da se u njoj osećate komforno

Fotelje

Da bismo vam pomogli da pronađete odgovarajuću fotelju, sada nudimo više opcija nego ikad ranije. Najvažnija stvar je, ne samo da Vam se svidi fotelja, već da se u njoj osećate komforno. Zbog toga se većina modela proizvodi u dve ili tri veličine. Razlike u veličini mogu samo da se osete, ne i vide, što znači da možete da aranžirate fotelje različitih veličina, jedne pored drugih. Postoji širok spektar baza, završnih detalja od drveta, kvalitetnih koža i tkanina iz kolekcije, tako da možete stvoriti fotelju iz snova.

Patentirani Stressless®Glide sistem je tako dizajniran da Vam pruža idealan balans. Prilagodite ga Vašoj težini i fotelja će pratiti svaki Vaš pokret. Jednostavno i komforno!

Stil i udobnost su individualni pojmovi u današnjem svetu. To je sasvim prirodno da svi imamo različite potrebe. Četiri različite baze su dostupne za naše fotelje – Classic, Signature, Star i Office baza. Većina Classic i Signature stolica i fotelja dolaze u S,M i L veličini.

Stressless fotelje sa Classic bazom možete lako i brzo pretvoriti u radnu stolicu dodatkom postolja za laptop koji se montira na fotelju. Pruža čvrst i stabilan radni prostor direktno iznad vašeg krila. Kad završite, jednostavno zakrenite sto u stranu i preklopite ga pored fotelje.

Stresless fotelje 20/21
Stresless fotelje 21/22

Radne stolice

U trenutnim uslovima života, kada sve više nas radi od kuće, važno je imati stolicu na koju možete da se oslonite kao na saveznika za očuvanje vašeg zdravlja i vaših leđa.

Radne Stressless stolice mogu da se uklope u kancelarijski i stambeni prostor. Imaju istu konstrukciju i funkcije kao druge Stressless fotelje samo je razlika u bazi koja ima točkove kako bi se omogućilo lako kretanje po horizontali.

Ono što takođe karakteriše ove stolice je potpuno anatomski dizajn, kreiran i baziran na inovativnim saznanjima o anatomiji i nauke o udobnosti. Sam dizajn podržava vasa leđa od vrata do lumbalnog dela.

Radna stolica za očuvanje zdravlja i leđa.
Radne stolice u enterijeru
Katalog radnih stolica
Garniture - Usredsređeni smo na funkcionalnost i udobnost, kao što radimo na stilu.

Garniture

Kada kupuju novu sofu, mnogi ljudi počinju sa dizajnom, bojom, ili izborom tkanina. Estetika je važna, ali sjajan dizajn je mnogo više od onoga što se na prvi pogled čini. Nameštaj Stressless ide dublje od površinskog shvatanja dizajna.

Usredsređeni smo na funkcionalnost i udobnost, kao što radimo na stilu. Ono što je važno je da se sofa prilagođava vama i doprinosi osećaju potpunog blagostanja. To je ono što čini razliku između dobre i nenadmašne garniture.

Stressless garniture sa Plus sistemom imaju ista svojstva kao i Stressless fotelje-naslonjači, osim zaokreta od 360*. Klizači se nalaze izmedju sedišta.

Stressless ErgoAdapt sistem automatski naginje sedište kada sednete u sofu. On pruža savršen komfor i idealnu potporu telu u svako doba. Kada ležite, sedište je ravno. To daje najbolji mogući komfor i potpuno iskorišćavanje dubine sedišta.

Sa BalanceAdapt sistemom se ugao sedenja automatski prilagođava svakom pokretu Vašeg tela. Sve je stvar pravog balansa, od glave do pete, bez upotrebe poluga ili ručki. Suptilan i mek pokret ljuljuškanja pojačava Vaš komfor u bilo kom položaju, što omogućava još bolje prilagodjavanje ugla sedenja.

Stressless vam daje priliku za dizajn vašeg stila. Izaberite između tri različita naslona za ruke, opcionalno naslon za glavu i konfiguracije koje odgovaraju vašem domu.

Ponuda garnitura
Home cinema, imate mogućnost da uživate u bioskopskom iskustvu.

Home Cinema

Zamislite situaciju kojoj u svom domu imate mogućnost da uživate u bioskopskom iskustvu. Dobra vest je da takva zamisao nije nemogući projekat za vaš stambeni prostor. U Ekornesu su mislili i na ovu vašu potrebu.

Možete da izaberete broj sedišta, odredite njihov raspored i uklopite uz tehničke elemente vaše postavke – televizore i zvučnike. Sedišta fotelje sa patentiranim sistemom Stressless Plus ili Glide omogućavaju da postignete idealni nagib sedišta sa anatomskom podrškom glave i kičme. Sektori koji se postavljaju između fotelja imaju prostor za odlaganje daljinskih upravljača, 3D naočara i slično. Ispred garniture možete da postavite tabure koji se razvlači i istovremeno može da ima i funkciju stola.

Ponuda Home cinema

Trpezarije

Trpezarija nikada nije bila samo prostor za ručavanje u domu.Ona je mesto porodičnih momenata, druženja sa prijateljima i nezaboravih dana koji čine život lepšim.

Trpezarije, sticajem novih okolnosti, često menjaju ulogu i postaju privremeni radni prostor.

Dizajnirajte svoju idealnu stolicu za ručavanje ili za rad odabirom pravog modela Stressless stolice. Sve stolice za ručavanje ili rad imaju balansnu i kliznu funkciju. Za vreme dužeg obedovanja možete da promenite položaj sedenja, što pruža veću udobnost. Naslon se može lako nagnuti dok se sedište automatski pomera napred. Time se dobija otvorena I udobna pozicija sedenja nakon obroka. Fleksibilnost sedišta povećava komfor stolica sa visokim ili niskim naslonom. Pogodnost je odabir modela nogara i rukonaslona.

Da bismo učinili trpezariju još udobnijom, takođe imamo dizajnirane Stressless sofe za trpezariju.

Trpezarija, mesto porodičnih momenata, druženja sa prijateljima i nezaboravih dana koji čine život lepšim.
Ponuda trpezarijske stolice
Ponuda trpezarijski stolovi i stolice
Prateći nameštaj za prostor za uživanje i opuštanje.

Prateći elementi

Kao inovatori udobnosti i funkcionalnosti Ekornes ima i dodatne praktične detalje kojima možete dopuniti Vašu Stressless fotelju ili garnituru. Dodatna oprema izrađena u drvetu ili staklu u kombinaciji sa metalom pretvoriće Vaš dnevni boravak u prostor za uživanje i opuštanje. Kompjuterski stolovi, trpezarijski i klub stolovi i taburei osmišljeni su da prate kvalitet i udobnost celokupnog Stressless programa brenda Ekornes.

Ekornes prateći program
Go to Top