Visoka tehnologija – lako održavanje.

CLEAN ACTIVE – Aktivno čist – mebl kakav bi trebalo da bude!

Mebl štofovi visoke tehnologije

Active line je linija mebl štofova specialono proizvedena po zahtevima modernih tkanina. Active line je laka za održavanje, veoma praktična, atraktivnog izgleda i u širokoj paleti boja. Mebl štofovi ove linije su primenjivi na različite načine i pod stalnom kontrolom kvaliteta.

Kvalitet sa sertifikatom

Celokupna Active Line kolekcija mebl štofova odgovara OKOTEX standardu 100 i nemačkom standardu za kvalitet nameštaja.
Clean Active mebl štofovi odbijaju vodu i ulje i izuzetno su laki za održavanje Tekućine prodiru u tkaninu mnogo redje i većinu mrlja je moguće lako očistiti vlažnom krpom. Brojna ispitivanja su pokazala efikasnost. Tkanine „dišu“ i imaju antibakterijska svojstva. Mnoštvo atraktivnih tekstura, meka i udobna površina kao i velika paleta boja odgovaraju svim željama i stilovima opremanja.

Upustvo za čišćenje i održavanje

Želimo da dugo vremena budete zadovoljni tkaninama.

Strogo je važno da se držite sledećih upustava:

Kao i kod ostalih tkanina koje se svakodnevno koristite, mebl štofovi se moraju redovno održavati. Često ih usisavajte specijalnim dodatkom na usisivaču, kako se nečistoće i prašina ne bi zadržavali. Fleke odmah tretirajte, ne dozvolite im da se osuše. Pažljivo rukujte, od spoljasnjh granica fleke ka sredini, kako se ne bi dalje širila. Tečnost upijte tapkaljući po štofu upijajućom krpom (preporučujemo pamučni ili papirni ubrus), na kraju ih osušite suvom krpom. Teže fleke (npr. od kečapa, čokoladnih kremova itd.) prvo pažljivo odstranite nekim tupim predmetom kao što je kašika. Zatim se ostaci pažljivo uklanjaju tapkanjem vlažnim ubrusom. Suve fleke se prvo pažljivo isčetkaju, a kasnije trtiraju tapkanjem vlažnim ubrusom. Ukoliko je potrebno, može se naneti manja količina sapunice.

Nikako ne upotrebljavajte jaka sredstva za održavanje domaćinstva. U tom slučaju ne odgovaramo za štetu nastalu nepažljivim održavanjem.