CASA ENTERIJERI

Dobro došli u salon za opremanje enterijera.

O NAMA

Preduzeće INTER INŽENJERING, d.o.o. osnovano je u Beogradu 1991. godine. Naši saloni enterijera i nameštaja poznati su kao brend CASA ENTERIJERI. Dugogodišnje iskustvo tima arhitekata enterijerista i njihovih asistenata su preporuka našim stalnim i novim klijentima da će dobiti optimalno rešenje opremanja enterijera. Za konkretna rešenja opremanja enterijera na raspolaganju je naš veliki uvozni program sa tržišta proizvođača iz EU: tapete, zavese, draperije, mebl tkanine, kao i nameštaja Ekornes iz Norveške. U procesu ugovaranja poslova za opremanje enterijera naše stručno osoblje može da izađe na teren radi konkretizovanja izbora materijala, uzimanja tačnih mera ili dogovora oko izrade projekta enterijera.

CASA enterijeri

Tapete, zavese, draperije, garnišne, mebl tkanine, nameštaj

Gospodar Jovanova 50, Telefoni: 011-30-36-860, 011-30-36-861

Salon ENTERIJERA u Dobračinoj 34, lokal br. 04 (ulaz iz Gospodar Jovanove ulice pored broja 50) gde možete pogledati modele tapeta,zavesa, drapera i garnišni i dobiti sve potrebne informacije i savete u vezi opremanja Vašeg prostora.

Salon NAMEŠTAJA u Dobračinoj 27 gde se možete upoznati sa proizvodnim programom anatomski oblikovanog nameštaja norveškog proizvodjača Ekornes.

Klijenti koji su zainteresovani za naše usluge imaju mogućnost izbora nivoa saradnje. Konkretno, od izlaska na teren i davanja idejnog rešenja, preko izrade projekata i izvodjenja radova u odredjenim segmentima.
Naš tim arhitekata ima višegodišnje iskustvo u uređenju enterijera. U saradnji sa Vama, ideje i zahtevi biće realizovani sa adekvatnim tehničkim, funkcionalnim i estetskim rešenjima bilo da se radi o privatnim ili poslovnim objektima. Grafičkim 2D prikazima ili 3D modelima prezentujemo definisana rešenja. Takođe, pružamo usluge konsaltinga iz oblasti arhitekture i građevinarstva.