TAPETE, ZAVESE, MEBL TKANINE, NAMEŠTAJ

Ponuda salona CASA ENTERIJERI:

Tapete, zavese, draperije, rolo zavese, mebl tkanine i štofovi, garnišne.
Brendirani, ergonomski oblikovan, nameštaj Ekornes iz Norveške.

Delatnost našeg salona je opremanje enterijera sa kvalitetnim materijalima koje uvozimo od proizvođača iz EU. Imamo veliki izbor tapeta, zavesa, mebl tkanina i štofova sa rasponom cena koji može da se prilagodi budžetu klijenta. U svakoj kategoriji proizvoda imamo i brendirane artikle za klijente koji imaju posebne zahteve za uređenje prostora.

TAPETE

Tapete vrhunskog dizajna izrađene po novoj tehnologiji danas su neizbežno rešenje u opremanju enetrijera. Tapete predstavljaju unikatno rešenje prostora koje dobijate u kratkom roku bez velikih, napornih građevinskih radova. Tapete iz ponude salona Casa Enterijeri predstavljaju novu generaciju i proizvedene su u Evropskoj uniji sa odličnim karakteristikama za eksploataciju i održavanje. Osobine vrhunskg tapeta, koji se nalazi u našoj ponudi, čine sledeće karakteristike: ekološke, vatrootporne, rezistentne na sunčevu svetlost, perive i kod zamene lako se skidaju.

SAZNAJTE VIŠE

ZAVESE

Proces projektovanja enterijera obuhvata i planiranje zavesa. Zavese imaju dvostruku funkciju odnosno da kao dekorativni element kompletiraju i oplemene izgled celokupnog enterijera i da korisnicima prostora pruže privatnost sprečavanjem pogleda spolja.

SAZNAJTE VIŠE

MEBL TKANINE

Kod nas je odomaćen izraz MEBL ŠTOF. Medjutim, savremena tehnologija izrade dekorativnih tkanina omogućila je veliku ponudu sa različitom teksturom, sirovinskim sastavom i primenom u enterijeru ili na otvorenom prostoru.

SAZNAJTE VIŠE

EKORNES NAMEŠTAJ

Ekornes proizvodi ekskluzivan anatomski oblikovan nameštaj koji istovremeno deluje veoma luksuzno, elegantno, ekstravagantno. Predstavljamo moderne garniture za sedenje kao i stolice za odmor i relaksaciju u kojima se možete opustiti sve do ležećeg položaja i koje su idealna potpora za kičmu.

SAZNAJTE VIŠE