Da li su vam poznate sledeće rečenice:

‘’Ne mogu svake godine da krečim stan’’

‘’ Opet radovi u stanu, ko zna koliko će da traju???’’

‘’ Da li imaš preporuku za dobrog molera? Ovaj prethodni mi je uništio parket’’

‘’ Moler može da počne sa radovima tek na proleće’’

Bilo da želite monohromatski svedeni efekat zida, tehniku ili jednostavno obojeni zid – tapete na zidu su baš to rešenje koje je vama neophodno! Bilo da poželite da uređujete enterijer stana ili poslovnog prostora u zimu ili leto, sa velikim izborom dostupnih tapeta po vrlo pristupačnim cenama možete najbrže i najlakše da realizujete svoje ideje.

Tapete

Brzo i lako do novog izgleda zidova u enterijeru

Tapete za zid – estetika i praktičnost

Kada se odlučujete za obradu zidova do izražaja dolaze zahtevi određenog prostora sa aspekta  estetike enterijera. Takođe, važno je napomenuti da zidovi na kojima su tapete su veoma praktični za održavanje obzirom da se tragovi prljavštine uklanjaju magičnom krpom.

Tapete za zid

Tapete za zid – estetika i praktičnost

Tapete kao zamena tehnike na zidu

Tehnike na zidu primenjuju se u svim objektima bilo da je u pitanju stambeni ili javni prostor. Želite da opremite dnevnu, spavaću, dečju sobu, kuhinju ili kupatilo, tapete sa teksturom tehnike su odlično rešenje kao zamena za standardne tehnike. Dva su ključna faktora koja daju prednost tapetama sa tehnikom u odnosu na varijantu koju radi majstor na zidu. Prvo, sa tapetama nema neprijatnih iznenađenja pošto na zidu dobijate boje i tehniku koja je identična uzorku tapeta koji ste videli. Kod standardnog izvođenja tehnike ista zavisi od znanja i veštine majstora pa se često dešava da se ne dobije željeni efekat.  Drugo, ukoliko na zidu dođe do prljanja ili oštećenja,  kod tehnike mora da se ponovo radi cela površina dok kod tapeta se to lako i jednostavno sanira.

Tapete

Tapete kao zamena tehnike na zidu

Odnos cena tapeta i tehnike

Cena tapeta sa teksturom tehnike je povoljnija u odnosu na tehniku. Ova povoljnost je još izraženija kada se uzme u obzir da tapete na zidu mogu da se, bez promene izgleda, koriste duži niz godina. U salonu CASA ENTERIJERI imamo stalnu akciju tapeta koje su na lageru i po ceni koja je niža od bojenja zidova poludisperzijom.

Tapete i tehnike

Odnos cena tapeta i tehnike