Tapete2023-04-11T18:05:31+02:00

Tapete

One predstavljaju unikatno rešenje
za vaš prostor i zidove.

Prema savremenim trendovima enterijera, tapete su okosnica dizajna i drže imperativ kada su u pitanju prostori koji plene. One predstavljaju unikatno rešenje za vaš prostor i zidove bez velikih, napornih građevinskih radova. Specifičan dizajn, autentični printovi i nezaobilazan glamoruzni element su ono što krasi tapete iz našeg salona.

Šta treba da znate o tapetama?

Bilo da volite moderan ili klasičan dizajn, kod nas je dostupan veliki izbor tapeta za vaš istančan ukus. Tapete iz ponude salona Casa enterijeri predstavljaju novu generaciju i proizvedene su u Evropskoj uniji sa odličnim karakteristikama za održavanje. Efekti koji se postižu tapetama u kratkom roku su uočljivi i intenzivni pa zbog toga imaju široku primenu u opremanju prostora za razne namene: privatni objekti, ugostiteljski objekti, poslovni prostori kao i prostori u kojima borave deca.

Novina u svetu enterijera su dekorativni paneli u obliku tapeta. Ovi paneli imaju strukturu i kad se postave na zid imaju izgled tkanine. Idealni su za maštovito opremljene prostore, pa njih biraju kreativci koji od prostora uvek očekuju više.

Ključna svojstva naših tapeta predstavlja činjenica da su ekološke , vatrootporne, rezistentne na sunčevu svetlost, perive. Kod zamene lako se skidaju. Mešovit cenovni rang u klasi renomiranih proizvođača je odlika naše kuće unikatnih enterijera.

Dekorativni paneli u obliku tapeta
Da li je potrebna posebna priprema zida za postavljanje tapeta?2021-04-20T13:39:42+02:00

Ne, nije neophodna nikakva posebna priprema. Važno je samo da je zid gletovan.

Da li je lepak za tapete štetan?2021-04-20T13:38:37+02:00

Ne, lepak je na bazi prirodne smole, neškodljiv i bez mirisa. 

Da li zalepljene tapete mogu oštetiti zid nakon skidanja?2021-04-20T13:38:00+02:00

Skidanjem našeg tapeta ne dolazi do oštećenja zidova ukoliko su pre lepljenja bili pripremljeni , samo izgletovani ili okrečeni, bez vidnih oštećenja.

Da li je potrebno mnogo vremena da se postave tapete?2021-04-20T13:33:34+02:00

Nije. Ukoliko se tapete postavljaju na jedan zid kao detalj potreban je jedan dan. Ukoliko se tapete postavljaju na sve zidove potrebno je nekoliko dana.

Naša ponuda:

Uvek vam možemo ponuditi tapete prve klase na akciji sa istim karakteristikama kao i u ostatku ponude, ali koje su u ograničenim količinama.

Probrani proizvođači i veliki izbor su glavne karakteristike naše ponude.

Posedujemo veliki lager odmah dostupnih tapeta, a u mogućnosti smo i da vam preporučimo najbolje majstore i na taj način kompletiramo uslugu. 

Kolekcije tapeta možete pogledati u PDF katalozima:

Ekornes je nameštaj sa neuporedivom udobnošću.
Usluge koje nudimo

Usluge

Dobar izbor je postavljanje tapeta od strane kvalifikovanog majstora. Koliko će izabrani tapet doći do izražaja u enterijeru i kakav će biti utisak mnogo zavisi od toga da li je tapet pravilno zalepljen.

Klijenti koji su zainteresovani za naše usluge imaju mogućnost izbora nivoa saradnje. Konkretno, od izlaska na teren i davanja idejnog rešenja dizajna enterijera, preko izrade projekata i izvodjenja radova u enterijeru.

Go to Top