Usluge2021-09-06T16:09:37+02:00

Usluge

Efikasnost u dizajnu, razumevanje potreba prostora i pojedinaca kao i sagledavanje šire slike su naši principi poslovanja.

Kroz svoje dugogodišnje poslovanje prepoznali smo specifične ponude tržišta i u skladu sa time, ponudili usluge koje vam pomažu da zaokružite svoju priču o enterijeru. Cilj nam je da vas sprovedemo kroz sam proces stručno i kvalitetno, uz saradnju o kojoj maštate. Efikasnost u dizajnu, razumevanje potreba prostora i pojedinaca kao i sagledavanje šire slike su naši principi poslovanja.

Projektovanje

Projektovanje enterijera ima za cilj da vaše prostorije učini ne samo vizuelno privlačnijim, već i boljim za život. U svom radu kombinujemo estetski sa tehničkim aspektom, kreirajući prostore koji čine boravak u njima prijatnim, a život lakšim. Svi elementi za opremanje enterijera – od obrade zidova, plafona i podova do izbora boja i dekorativnih tkanina moraju biti pažljivo odabrani i uklopljeni u celinu kako bi se do kraja stilski ispratio ceo prostor.

Proces projektovanja enterijera zahteva znanje i veštine koja se stiču dugogodišnjim radom i iskustvom a prožimaju se sa umetnošću. Prostori koje stvaramo imaju jak identitet i autentičnost.

Projektovanje enterijera, da vaše prostorije učini ne samo vizuelno privlačnijim, već i boljim za život.
Kroz 3d model upoznaćete svoj novi dom ili poslovni prostor

3D Modelovanje

Kroz 3d model upoznaćete svoj novi dom ili poslovni prostor i pre nego što se upustite u izvođenje. Bićete u prilici da doživite prostor kroz realistične trodimenzionalne digitalne prikaze i slike.

Cilj 3d modelovanja je da vam prikaže što realnije vaš budući prostor i na taj način najlakše možete da procenite kako bi se trebali osećati u njemu. Ovo je takođe i najjednostavniji način da vidite sve kako će izgledati bez iznenadjenja i razočarenja nakon već završenih radova i kupljenog nameštaja. Kroz uslugu 3d modelovanja možete da uštedite vreme i novac kao i da predupredite potencijalno nezadovoljstvo.

Konsultacije

Potrebna vam je samo potvrda ideje ili stručni savet? Onda je za vas usluga konsultacija. Stručni tim arhitekata će vas saslušati i biti u prilicu da vam pomogne da odaberete optimalno rešenje za vas i željeni prostor.

Konsultacije pri uređenju enterijera
Go to Top